СОМБОР: САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ПОКЛАЊА 100 АУТО СЕДИШТА

Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора обезбедио је још 100 ауто седишта за наше најмлађе суграђане и овим путем упућује јавни позив родитељима/старатељима деце рођене у 2019. и 2020. години, уколико им је потребно седиште, да се пријаве слањем података на мејл autosedista@sombor.rs .

Услови за добијање бесплатног ауто седишта су да је дете рођено у 2019. или 2020. години, да станује на територији Града Сомбора и да није добило седиште на поклон од града. Мејл треба да садржи следеће податке: име и презиме родитеља/старатеља, адресу становања, контакт број телефона и ЈМБГ детета.

Јавни позив отворен је од петка 15.05.2020. у 12,00 часова, до уторка 19.05.2020. године у 12,00 часова.

Пријаву шаље родитељ/старатељ (не може се слати без њихове сагласности) и слањем једног мејла може се добити једно седиште.

Првих 100 родитеља/старатеља који пошаљу пријаву и испуњавају наведене услове добиће ауто седиште и биће обавештени о времену и месту преузимања.

Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора набавку ауто седишта финансирао је преко наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, као што се финансирају и друге активности које Савет спроводи.

Извор: Град Сомбор