СОМБОРСКЕ ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ

Трг Светог тројства у Сомбору  је место на којем ће се  у периоду од 21. децембра 2019. до 06. јануара 2020. године одржати манифестација „Сомборске  зимске  чаролије“.

Чаролије почињу 21. децембра у 11.00 часова креативном радионицом „Веселе боје“, а свечано отварање је планирано након представе  за децу у 18 часова  „ЈЕЖЕВА КУЋИЦА“, наступ дечјег хора „Шарени вокали“ и концерт  JOLANA BROWN и URBAN&4

Ова традиционална зимска манифестација у центру Сомбора обухвата богат забавни програм, разноврсни програм за децу, као што су: маскенбал, журке, радионице и представе за децу. У вечерњим часовима на Тргу Светог Тројства у Сомбору биће организован и богат музички програм, на коме ће наступити разни хорови, плесне групе, DJ-еви и музички бендови, а у Нову годину увешће вас Ален Исламовић.

Током трајања Сомборске зимске чаролије, на Тргу Светог Тројства у Сомбору биће отворено и клизалиште, а  у  периоду одржавања манифестације  биће  затворен  саобраћај у делу улице између Трга цара Лазара 1 и Улице Лазе Костића.

Програм Сомборских зимских чаролија  преузми овде.

Извор: Град Сомбор