СПЕКТАКЛ ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ЖЕНА: КОНЦЕРТ ХАРИСА ЏИНОВИЋА

У организацији Града Кикинде и Туристичке организације, у препуној хали Спортског центра “Језеро“, одржан је концерт Хариса Џиновића, једног од најпопуларнијих фолк певача на овим просторима, поклон нашим суграђанима поводом осмог марта – Међународног дана жена. Интересовање за концерт је било велико, а били су организовани и бесплатни аутобуски превози за становнике на селима. Концерту су присуствовали градоначеник Кикинде, Никола Лукач и његови сарадници.

“Нашим дамама, али и свим осталим суграђанима, Град Кикинда и Туристичка организација са великом љубављу поклонили су овај концерт. Сви смо уживали у концерту и сигурно отишли одушевљени и препуни лепих утисака. Свим дамама, поводом дана посвећеног њима, желим да свакога дана буду вољене и поштоване и да на њиховим лицима увек буде осмех, јер су оне стуб породице и бољи део нашег друштва“, поручио је градоначелник.

Популарни сарајевски певач фолк музике на сцени је скоро пет деценија, а у нашем граду последњи пут је наступио 2011. године на манифестацији „Дани лудаје“. Поред наших суграђана, концерту су присуствовали и гости из суседне Румуније:

“Служио сам војску у Панчеву, повремено сам одлазио у Зрењанин, а највише сам волео када ми кажу да морам ићи у Кикинду. Заиста много волим Банат и добро познајем овај крај“, рекао је популарни певач приликом обраћања публици, а потом запевао највеће хитове који су обележили домаћу сцену последњих деценија.

Извор: Град Кикинда