СПЕКТАКЛ У ЦРВЕНКИ – „СЛАТКИ ДАНИ У СРЦУ БАЧКЕ“ – 10. И 11. МАЈ

„Слатки дани у срцу Бачке“ ће и ове године свим својим посетиоцима пружити незабораван провод током два дана трајања манифестације.

Све посетиоце очекује одличан културно-забавни програм са спектакуларним концертима. “Слатка улица” у Црвенки ће и ове године окупити произвођаче слаткиша, удружења воћара и виноградара, удружења жена, спортске организације, школе, као и дечје аниматоре , мажореткиње, штулаше, мађионичаре и жонглере.

Првог дана, 10.05., ће у вечерњим часовима наступити Наташа Беквалац која ће се представити публици својим бројним хитовима.

Наредног дана најмлађи ће моћи да се друже са популарном Јутјуб екипом “Стубери” чији је наступ најављен за 11. мај од 16:00 часова, а наступ Аце Лукаса почиње од 22:00 часа. Поред великих звезда наше музичке сцене, за добро расположење свих посетилаца побринуће се и DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa, DJ Grizli.

– Манифестација је заснована на „слаткој индустрији“, која је бренд Црвенке, али је замишљена и као промоција локалних аутентичности кроз спорт, културу, гастрономију и етно-садржаје. „Слатки дани“ су и чувар традиције Црвенке, у којој живе припадници 22 нације – рекао је Владимир Станковић, директор Туристичке организације општине Кула, која је уз МЗ Црвенка и „Јафу“ и Шећерану организатор „слатке“ феште.

Извор: Општина Кула