СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА КМФ „ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН“

Општина Врбас поклонила је играчима омладинског погона КМФ „Летећи Холанђанин“ гарнитуру дресова и друге опреме за наступе, као награду за освојену шампионску титулу у Омладинској футсал лиги Србије.

Поклоне играчима уручили су Предраг Ројевић, председник општине Врбас, и Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за спорт.

До највећег успеха у скоро 20 година дугој званичној историји клуба, млади Врбашани су стигли у првој половини септембра, после победе у Земуну против екипе Земун Само право, резултатом 8:7 након пенала. Шампиони Србије постали су: Јован Даниловић, Данило Радовић, Мартин Шмит, Андреј Шмит, Митар Ераковић, Лазар Радановић, Лука Драгнић, Вукашин Авдаловић и Миљан Вукановић. И играчи су за ову прилику припремили поклон за председника општине – Ројевић је добио дрес овогодишњег омладинског шампиона Србије. 

Према резултатима у досадашњем делу новог првенства, „Летећи Холанђанин“ је најозбиљнији фаворит и за нову шампионску титулу и након 5 одиграних кола, Врбашани се налазе на првом месту табеле са исто толико победа и одличном голом разликом +28. Како је речено приликом уручења поклона, „локална самоуправа са задовољством пружа подршку активном бављењу спортом, посебно младих људи, а добри резултати који се остварују, плод су организованог и системског рада у свим клубовима“.  

Извор: Општина Врбас