SPORTSKI TRENER IZ GOSPOĐINACA UČESTVOVAO NA LETNJEM KAMPU FK „BARSELONA“

U organizaciji FK“Barselona“, u Novom Sadu od 18. do 22.06.2018 godine održan je letnji kamp za talente u fudbalu.

Domaćin letnjeg kampa bio je sportski centar „Vujadin Boškov“, sa svojim kapacitetima zadovoljio je sve potrebe fudbalskih stručnjaka i budućih  fudbalera.

U kampu je tih pet dana bez obzira na visoku cenu kotizacije, boravilo oko 150 mališana koji su pod budnim okom svojih trenera dva puta na dan trenirali.

Treneri u letnjem kampu su bili iz Engleske,Australije, Kine, Španije, Češke, Rumunije, …

Jedan od trenera je bio Petar Bubnjević profesor fizičke kulture iz Gospođinaca.

Njegove impresije nakon održanog kampa su izuzetno pozitivne, „Pet dana sam trenirao decu 2011-2012 godište dva puta na dan, deca su bila izuzetno spremna i motivisana za rad, njihovi roditelji su bili zadovoljni onim što su videli na treninzima, dete iz moje grupe je preporučeno Špancima.

Pokušao sam preko Sportskog saveza da povedem na letnji kamp Slobodana Miloševića dete iz moje grupe ali je oko uplate nešto zatajilo tako da ovaj put nisam uspeo to da rešim, sledeće godine vodiću ga o mom trošku, talentovan je, imao bi šta da pokaže i on je to zaslužio“.

Petar je bio jedan od najboljih trenera na kampu, odgovorio je svim obavezama, i zadacima i više nego što je trebalo.

Poznavajući ovog mladog sporskog stručnjaka, i njegovu volju i energiju to netreba nikoga da čudi.

Samog sebe je kandidovao za buduću saradnju sa Španskim FK „Barselona“, tako da će najverovatnije sarađivati sa njima i u nekim drugim projektima po celom Balkanu.

U međuvremenu, njegova škola fudbala i školica sporta su na raspustu do septembra, ali pre toga u Gospođincima će početi turnir ulica gde će on imati zapaženu ulogu u njegovoj organizaciji.

Turnir će trajati mesec dana, i na njemu će učestvovati svi oni koji vole ovaj sport, takmičiće se u dve kategorije, pioniri i seniori.

O turniru i događanjima na njemu obavestićemo vas u nekom drugom tekstu.