СРБОБОРАН И „УЧИМ + ЗНАМ = ВРЕДИМ“ ПРОМОВИШУ НАЈБОЉЕ

Пројекат „Учим + Знам = Вредим“ и ове године успешно је реализован у општини Србобран, а представници Удружења за промоцију друштвене одговорности, у разговору са представницима локалне самоуправе, анализирали су учинке овогодишње промоције најбољих ђака на билбордима.

У општини Србобран на билбордима у Турији, Надаљу и Србобрану представљени су ђаци генерације школа из тих места. Осим појединачних промоција, на уласку у Србобран из правца Новог Сада на једном билборду представљено је троје ђака који су у школској 2017/2018. години заслужили признање ђака генерације.

Председник општине Радивој Парошки нагласио је у разговору с представницима Удружења за промоцију друштвене одговорности да је успешна сарадња општине и удружења у реализацији пројекта „Учим + Знам = Вредим“ значајно утицала и да се однос према најбољим ученицима основних и средњих школа на територији ове општине унапреди. „Ми смо ове године, вођени вашом идејом да се промовишу и стимулишу најбољи ђаци, донели одлуку да наградимо наше најбоље ђаке. Ове године за дан школа сваком ученику који је освојио једно од прва три места на републичким такмичењима дали смо одређен поклон. Хоћемо да промовишемо управо тај квалитет код деце“, нагласио је Парошки и додао да ће и убудуће општина Србобран учествовати у промоцији својих најбољих ђака на билбордима.

Извор: Општина Србобран