СРЕБРНА МЕДАЉА ЗА ПЕЋИНЧАНКЕ

Јуче је у Шиду одржано Окружно првенство основаца у стоном тенису за девојчице и дечаке, на које су учествовали стонотенисери и из наше општине. Екипа пећиначке ОШ „Слободан Бајић Паја“, Александра Трифуновић и Невена Иванић, предвођене професорком Милицом Ђурђевић, освојила је друго место и сребрну медаљу.

У конкуренцији девојчица такмичило се пет екипа, а по речима Милице Ђурђевић сребрна медаља освојена на јучерашњем такмичењу уједно је и други најбољи резултат пећиначке школе на окружним такмичењима.

„У полуфиналу смо победили стонотенисерке из Голубинаца, представнице старопазовачке општине резултатом 2:0. Нажалост, у финалу боља је била екипа из Босута, од које смо изгубили 2:1. Александра Трифуновић је победила своју ривалку 2:1, док је Невена Иванић изгубила 0:2. Победника је одлучио дубл, који смо изгубиле 0:2“ – рекла је Ђурђевић.

Шимановачки стонотенисери Милан Мавија, Урош Брдар и Страхиња Радивојевић, предвођени професором Бојаном Живанићем, у конкуренцији шест екипа, освојили су последње место.

Извор: Општина Пећинци