SREDNJOŠKOLCI UČE PRAVEĆI FILMOVE

U četvrtak, 1. avgusta, u Mokrinu je počeo kamp „Kad porastem biću…”na kome će talentovani srednjoškolci iz cele Srbije, praveći filmove, učiti šta je 4.0 industrija, navodi 013info. Polaznici kampa će, tokom šest dana, raditi na pravljenju scenarija, snimanju i montaži kratkih filmova, a ove godine, po prvi put, biće održana i javna prezentacija njihovih radova 5. avgusta od 20 časova u Mokrin House-u.

Ulaz na Filmsko veče je slobodan, a broj mesta ograničen, pa svi zainteresovani mogu da se registruju putem linka http://bit.ly/registrujsezarevoluciju

Pančevačka Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, po četvrti put realizuje ovakav program, koji je ove godine okupio 20 srednjoškolaca iz Pančeva, Beograda, Niša, Kragujevca, Zaječara, Kruševca i Sremske Mitrovice.

Partneri na ovom nagrađivanom obrazovnom programu, čiji je cilj da pomogne srednjoškolcima da postanu izvrsni, su Elektrotehnička škola „Nikola Tesla”, Tehnička škola „23. maj“ iz Pančeva, Mokrin House i Krojačeva škola. Program su podržali Grad Pančevo, Nacionalna Asocijacija Praktičara/ki Omladinskog Rada (NAPOR), Kancelarija za mlade grada Pančeva, Dostignuća Mladih, ali i brojne institucije, preduzeća i organizacije sa teritorije grada Pančeva.

Izvor: 013info