СРЕМ ЈЕСЕЊИ ШАМПИОН

ФК „Срем“ из Сремских Михаљеваца, само коло пре краја јесењег дела сезоне Међуопштинске лиге Срем – Исток, обезбедио је јуче прво место. Ефикасном игром, домаћин је остварио убедљиву победу над гостима из Брестача. Дуго ће се памтити први гол на утакмици: одличан пас Весића и празан простор, где је прихвата Рауковић, који дрибла последњег играча одбране, а потом излази пред голмана Параносића. На крају, добро одмерен шут и лопта завршава у углу гола. После ове утакмице Рауковић је додао 14 рецку.

Коначан резултат Срем – ОФК Брестач 5:1 (2:1)

Поред чињенице да воле фудбал, Михаљевчани су се јуче на најбољи начин доказали и на пољу химаности. На игралишту је организована хуманитарна акција, у којој је скупљено 145.000 динара за лечење тешко оболелог Небојше Сигнајића из Михаљеваца.

Утакмицу је јуче на игралишту у Сремским Михаљевцима судио Александар Лепак са помоћницима Мирославом Тодоровиће и Божидаром Суџумом из Инђије.

СРЕМ: Марјановић, Ранковић, Маричић, Матић, Рауковић (од 85. Анђелић), Босанчић (од 82. Протић), Весић, Станковић (од 82. Тошић) , Јовановић (од 75. Андрић), Пуљић (од 75. Крњулац), Бајловић.

ОФК БРЕСТАЧ: Параносић, Анђељковић, В. Ковачевић, Д. Ковачевић, Сандић, Стојковски, Цветковић, Сретковић, Топић (од 46. Стефан Младеновић), М. Ковачевић, Страхиња Младеновић.

Извор: Општина Пећинци