СРЕМАЦ ЦИЉА ГОРЊУ ПОЛОВИНУ ТАБЕЛЕ

Новајлија у сремсколигашком фудбалском каравану Сремац из Деча одрадио је недавно први радни дан у 2022. години. Тренер Милан Кнежевић, у правом зимском амбијенту, извршио је прозивку играча.

„Фудбалери, са којима у овом тренутку располажемо, упознати су са планом тренинга. Тренираћемо четири пута недељно. Пећиначки Спортски савез „Развој спортова“ омогућио нам је да, поред рада на нашем терену, користимо и Спортску халу у Доњем Товарнику. Наравно, као и већина клубова, како нам временске прилике буду дозвољавале, тако ћемо организовати тренинге. Током фебруара имаћемо и неколико контролних утакмица, против дугогодишњих спортских пријатеља: Љукова, Младости из Буђановаца, Полета из Нових Карловаца и Штитара. Жеља нам је да будемо у горњој половини табеле и да останемо стабилан сремсколигаш“ – рекао нам је тренер Кнежевић.

Челници клуба, током паузе између два дела сезоне, били су прилично активни и освежили су играчки потенцијал.

„Бољим играма Сремца требало би да допринесу нови играчи – Светозар Матић и Милош Андрић (Граничар, Обреж), Александар Григоријевић (Сремац, Војка) и Милош Крстовић (Хајдук 1932, Шимановци)“ – казао је Владимир Стојковић, председник клуба.

Извор: Општина Пећинци