SREMAC ŠAMPION OPŠTINSKE LIGE

Juče je u Deču odigrana utakmica poslednjeg 18. kola Opštinske lige Pećinci, u kojoj su se sastali domaći Sremac i gosti iz Sibača FK „Sloven“. Zanimljiva utakmica koja je Sremcu donela planirane bodove i šampionsku titulu za sezonu 2018/2019. godinu. Samo zahvaljujući vrlo dobrom golmanu Beljinu gosti iz Sibača su izbegli ubedljiviji poraz. U prvih tridesetak minuta Sloven je bio manje-više ravnopravan rival. Posle gola Milića, na terenu je bila, praktično, samo jedna ekipa i bilo je samo pitanje koliko će pobeda domaćina biti ubedljiva. Konačan rezultat Sremac – Sloven 3:0 (2:0).

Na igralištu u Deču, pred oko 150 gledalaca sudio je Nemanja Despotović iz Ogara sa pomoćnicima Darkom Živanovićem iz Karlovčića i Nenadom Mihajlovićem iz Šimanovaca. Strelci za Sremac su bili: 1:0 Milić u 28, 2:0 Bačevac u 38, 3:0 Baćevac u 50. minutu.

SREMAC: Mirković, Sekulić, Nedeljković, Danilović, Mijatović, Kresojević (od 75. G. Ludajić), M. Ludajić (od 60. Čupeljić), Ilić, Jurišić, Bačevac (od 60. Arsenijević), Milić.

SLOVEN: Beljin, Kardaš, Toljaga, Pejić, N. Nebrigić, Smizić, Vukin, L. Nebrigić, Nikolić, Simić, Smiljanić.

Izvor: Opština Pećinci