СРПСКА ПОЛИТИЧКА СЦЕНА – ПАНДАН РИЈАЛИТИЈУ

Војислав Михаиловић: Да би Београд и Србија кренули напред, неопходно је да у политици, као и у целокупном систему, престане лоша пропаганда и да почнемо да живимо у реалности.

– Млади људи имају потенцијал који може да врати углед српском друштву и они су, у програму Покрета обнове Краљевине Србије основни чиниоци будућег развоја – изјавио је Војислав Михаиловић, кандидат за градоначелника Београда на листи Покрета обнове Краљевине Србије.

Михаиловић је истакао је да је основни циљ нашег будућег рада лишавање масовних заблуда медијске пропаганде, како би се млади у Београду и целој Србији определили да рационално сагледају ситуацију у друштву.

– Неопходно је да људи коначно скину поглед са ТВ екрана и да се подсете наших великана, попут Патријарха Павла, Михајла Пупина, Николе Тесле и других, који су листом били за монархију. Одлука је на нама самима и надам се да неће бити прекасно за промене, ако се за њих не одлучимо већ сада. За време Краљевине, Србија је имала бројне савезнике, истовремено чувајући свој интегритет, традиционалне и културне вредности и подижући институције које сведоче о тим временима и данас – додао је Михаиловић.

Тренутну политичку сцену, кандидат ПОКС за градоначелника Београда окарактерисао је као „ријалити програме“. – Народ гледајући лица са ТВ екрана, не слути да се у позадини крију они који одлучују и убиру профит од гласача и пропаганде маркетиншким триковима – навео је Војислав Михаиловић.