SRPSKA SPARTA DONIRALA POKLONE SANJI MARIĆ

Udruženje sportista i humanitarnih radnika – Srpska Sparta iz Pančeva posetili su na treningu najuspešniji Pančevačku atletičarku  Sanju Marić,  (AK Tamiš ) i priredili joj lep dogadjaj.

Naime nakon saznanja u javnosti o velikom uspehu Sanje Marić koja je zvanično najbrža atletičarka na Svetu do 15 godina u disciplini 600m, članovi udruženja – Srpska Sparta su Sanji poklonili novi Lap – top, zatim vaučere za NIS , kao i druge nagrade.

Ispred udruženja sportista – Srpska Sparta obratila se  Vladana Zlatanović koja je okupljenim novinarima rekla da su odmah nakon zvanične objave World Athletics da je naša Pančevka Sanja Marić prva na svetskoj rang listi u disciplini 600m – za 2020 godinu, odlučili da je nagrade i na taj način  dodatno motivišu saznanjem da je podržavaju i vrednuju njen trud i veliki talenat.

Atletski klub – Tamiš, je neizmerno zahvalan udruženju sportista – Srpska Sparta na lepom dogadjaju i poklonima koji su priredili i donirali Sanji Marić, da će to Sanji mnogo znaćiti kao podrška u njenom daljem napredku i poboljšanju rezultata.

Sanja Marić je 1 marta ove godine na prvenstvu Srbije u dvorani deonicu od 600m istrčala za neverovatnih 1.36,05 što je zvanično prema rang listi World  Athletics  najbrži rezultat na svetu u kategoriji do 15 godina. Sanja Marić  – sportski ponos Pančeva.