СТК „ГАЛАДСКА“ ОРГАНИЗАТОР СТОНОТЕНИСКОГ КАМПА

Градоначелник Кикинде, Никола Лукач, члан Градског већа задужен за спорт и омладину, Драган Пецарски и Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинде, обишли су стонотениски камп, који се одржава у хали Спортског центра „Језеро“. На кампу, осим домаћина, СТК „Галадска“, учествују стонотенисери из Тузле и Новог Сада.

“Сва наша улагања током претходних година у спортску инфраструктуру дала су одличне резултате, а веома добро организован и квалитетан клуб попут ‘Галадске’ искористио је бенефите и у наш град довео велики број деце из неколико средина како би се бавила стоним тенисом. Ово је такође прилика да млади спортисти стекну нова познантства, боравећу у Кикинди седам дана, а уједно и унапреде рад и касније остваре још боље резултате“, рекао је градоначелник.

Мушка екипа “Галадске“ такмичи се у Првој лиги, док је у конкуренцији дама такмичење у Другој савезној лиги:

“Ово је први пут да смо самоиницијативно организовали турнир како бисмо окупили велики број деце из неколико градова. Жеља нам је била да организујемо камп пред наш традиционални турнир како би се деца добро припремила и на турниру показала оно што најбоље знају“, рекао је Страхиња Мршић, председник СТК “Галадска“.

Улагања у Спортски центар “Језеро“ наставиће се и у овој години:

“Ми смо поносни на чињеницу да смо обезбедили одличне услове учесницима кампа, како у смештајним капацитетима, тако и у самој хали. Камп нам показује да се услови у нашем Центру побољшавају сваки дан, што одговара пре свега корисницима због којих све ово и радимо“, додао је Дејан Пудар, директор СЦ “Језеро“’.
 Извор: Град Кикинда