SUBOTIČANI SPREMNI ZA CITY GAMES

Subotica će i ove godine biti domaćin sportsko zabavnoj manifestaciji City Games (nekadašnje Igre bez granica) koja će se održati na Gradskom bazenu u petak 19. jula sa početkom od 19:30 časova uz učešće šest ekipa, navodi subotica.info.

Održavanje manifestacije koju organizuje firna Adria Events omogućila je lokalna samouprava a Grad će predstavljati ekipa Sportskog saveza Subotice koja je već imala uspeha u ovom takmičenju. Subotičani su u prošloj sezoni sveukupno zauzeli treće mesto, kao i na ovogodišnjem Međunarodnom takmičenju koje je održano na Zlatiboru u junu mesecu u cilju promocije ovogodišnjih igara.

Ekipa Subotice spremno dočekuje takmičenje u petak 19. jula. U cilju priprema takmičari su odradili merenje u sportskoj laboratoriji ST Lab kao i trening u teretani i na bazenu.

Pozivamo sve subotičane da dođu na bazen Dudova šuma u petak 19. jula i pruže podršku našoj ekipi, ali i svim ostalim takmičarima u ovoj zabavno sportskoj manifestaciji. Dve najbolje ekipe izboriće plasman na polufinalno takmičenje koje će se održati u Somboru 27. jula.

Izvor: subotica.info