СУТРА РЕВИЈА МУЗИЧКИХ ТАЛЕНАТА – МУЗИКОМ ДО ЗВЕЗДА

Четврти „Сајам културе младих на селу“, који органузује пећиначки Културни центар под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије и Општине Пећинци, наставља се у петак 10. децембра када ће се у сали Културног центра са почетком у 18.00 часова одржати ревија музичких талената под називом „Музиком до звезвда“.

Полазници Студија за музичку едукацију и образовање Културног центра Пећинци и ванредни ученици Музичке школе „Петар Кранчевић“ у Сремској Митровици заједно са ученицима издвојеног одељења у Пећинцима румске Основне музичке школе „Теодор Тоша Андрејевић“ представиће се на клавиру, хармоници, тамбури и гитари.

„Сајам културе младих на селу“ траје од 3. до 24. децембра, а љубитељи књижевности, музике, позоришта, археологије и филма имају прилику да уживају у различитим културно-уметничким и образовним програмима.

Улаз за све догађаје је бесплатан, а приликом посете догађајима обавезно је ношење заштитних маски. Фестивал се организује уз поштовање епидемиолошких мера, док се догађаји емитују и путем званичног Јутјуб канала Културног центра Пећинци.

Извор: Општина Пећинци