СУТРА СВЕЧАНО ПРОГЛАШЕЊЕ НАЈБОЉИХ СПОРТСКИХ КЛУБОВА И СПОРТИСТА ЗА 2018. ГОДИНУ

У среду, 12. децембра, у великој сали Културног центра са почетком у 12 часова одржаће се свечана седница Савеза спортова општине Инђија. Поред редовног извештаја о раду Савеза у текућој години и плановима за наредну, прогласиће се најбољи клубови и појединци који су остварили запажене резултате.

Према одлуци Комисије, за најбољи мушки спортски колектив изабран је фудбалски клуб „Инђија“, за најбољи женски колектив изабран је женски  рукометни клуб „Железничар“, најуспешнији спортиста сениор је Милош Сегеди(атлетски клуб „Инђија“), најуспешнија спортисткиња сениорка је Сузана Миличић(ЖРК „Железничар“), најуспешнији спортиста омладинац Димитрије Гаћеша а најуспешнија спортисткиња омладинка Анастасија Гаћеша(стрељачки клуб „Младост“), најбољи пионир је Михаило Грубић(карате клуб „Железничар“), пионирка Ива Кукић(теквондо клуб „Елит“).

За најуспешнијег мушког спортског стручњака изабран је Милан Кресојевић(џудо клуб „Безбедност“) а за женског најуспешнијег стручњака Драгана Младеновић(атлетски клуб „Инђија“). У текућој години за најбољег спортског радника изабрана је Јелена Миличевић(фудбалски клуб „Љуково“).  

Комисију, која је изабрала наведене спортисте и клубове, чинили су Љубомир Ковачевић (генерални секретар Савеза спортова општине Инђија-ССОИ), Немања Милојевић (шеф кабинета председника општине Инђија), Славко Тувеџић (општински фудбалски савез Инђија), Милковић Смилја (ССОИ) и Анђелко Белић (спортски новинар).

Извор: Општина Инђија