СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА ЂАКЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, уприличио је данас, у Свечаној сали, пријем за ђаке генерације основних и средњих школа општине Кула и том приликом им уручио лаптоп рачунаре. Поред председника општине, ђаке су поздравили и помоћник председника општине, Страхиња Паравина и руководилац одељења за друшвене делатности, Драгана Потпара. Потпара је истакла да су сви у општини Кула поносни када у јуну треба да угосте ђаке генерације, њихове породице и разредне старешине, пожелела им много успеха у даљем школовању, са надом да ће се вратити у своју Општину, да наставе свој живот и рад.

Председник Општине је нагласио да му је изузетна част што може све да их поздрави и истакао да су они ту где јесу, јер иза њих стоји огроман рад и труд, који су уложили првенствено они сами, али и њихови родитељи и школа, као и да је овај резултат стигао као последица такмичења, пре свега, са самим собом, из жеље да буду најбољи и да досегну свој максимум, а да је он сигуран да ће тако бити и у даљем школовању.

„И ова општина и Србија рачунају на успешне младе људе. Да ће они наставити даље своје школовањe, да ће направити после тога успешне каријере, од којих ће и Општина и држава имати користи“, рекао је председник општине Кула, Дамјан Миљанић.

Извор: Општина Кула