SVEČANI ZAVRŠETAK ŠKOLICE SPORTA U GOSPOĐINCIMA

Školica sporta u Gospođincima, već dve godine uspešno radi, i postiže zapažene rezultate, zahvaljujući deci koja su izuzetno požrtvovana, roditeljima i  njihovom treneru prof. Petru Bubnjeviću.

Školica sporta u Gospođincima

Dana 14.06.2018 godine uz prisustvo svih polaznika i njihovih roditelja, održan je poslednji trening za školsku 2017-18 godinu.

Sve prisutne je pozdravio predsednik mesne zajednice Boris Straživuk, koji je istakao izuzetan rad na razvoju sporta u našoj sredini prof.Petra Bubnjevića i postignute rezultate,najavio prisutnim roditeljima da će od septembra deca moći da koriste svakodnevno novu salu i sportske terene.

Nakon toga su svi prisutni polaznici školice sporta dobili diplome, i medalje za uspešan završetak.

Mnogima su ovo bile prve medalje koje su dobili, osmeh i zadovoljstvo zbog toga se jasno videlo kod svih njih.

Trener je svima zahvalio na pomoći u realizaciji ovog projekta, poželeo mališanima lep i aktivan letnji raspust.

Deca su se nakon toga uz sokiće družila, i pokazivali jedni drugima dobijene diplome i osvojene medalje.

Pitali smo trenera prof.Petra Bubnjevića za njegov opšti utisak i dobili njegovu izjavu: “ Ja sam prezadovoljan odzivom i napretkom dece u ove dve godine školice. Bitno je da su deca zavolela sve u vezi sa sportom, i da polako vraćamo fizičko vaspitanje na mesto koje zaslužuje, a to je da bude omiljeni školski predmet“.

Uz svu energiju koju ovaj mladi čovek poseduje, i koju zna da uspešno prenese na okolinu, možemo biti uvereni da će to tako i biti kako je on izjavio.

Za vojvodjanske.rs piše : M. Živković