СВЕЧАНОМ ДОДЕЛОМ НАГРАДА ЗАВРШЕН НОВОГОДИШЊИ ФЕСТИВАЛ ОДБОЈКЕ

У организацији Одбојкашког савеза Војводине, у Новом Саду, у периоду од 28. до 30. децембра одржан је 9. Новогодишњи фестивал одбојке. Церемонији затварања која је одржана након финалних утакмица присуствовао је и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин коме је уручена захвалница за подршку Града Новог Сада тој манифестацији.

– Веома ми је драго што крај и ове године обележавамо Новогодишњим фестивалом одбојке, највећим и најмасовнијим одбојкашким турниром на Балкану. Ове године у Новом Саду окупило се 1900 одбојкаша млађих категорија и преко 50 судија што је за сваку похвалу. Желим да се захвалим организаторима и да честитам победницима, као и осталим екипама које су учествовале и допринеле да турнир буде успешан и да Нови Сад ових дана буде Град одбојке– изјавио је Огњен Цвјетићанин и додао да ће Град наставити да подржава ту манифестацију.

Том приликом он је доделио пехар и медаље за прво место у категорији пионирки екипи Паноније из Новог Сада и прво место у категорији пионира екипи београдске Визуре.

На 9. Новогодишњем фестивалу одбојке такмичиле су се 63 екипе и то дечаци и девојчице, у пионирској и кадетској конкуренцији из Србиje, Републике Српске, Црнe Гoрe, Хрвaтскe и Слoвeниje. За три дана одиграно је 187 утакмица у салама СПЦ „Војводина“, Центра за спорт Факултета спорта и физичког образовања и Гимназије „Исидора Секулић“.