СВРАЧИЊАК ОКУПИО БАЈКЕРЕ ИЗ 21 КЛУБА

Ловачки дом у Доњем Товарнику у суботу је окупио љубитеље двоточкаша из чак 21 мото клуба из целе земље на традиционалној зимској мото журци коју организује Мото клуб “Сврачињак”. Како нам је рекао Живорад Гордић председник товарничког клуба, увек је право задовољство угостити пријатеље из мото клубова из наше општине, али из Сурчина, Шапца, Врдника, Инђије, Сремске Митровице, Богатића, Зрењанина, Шида и других градова.

“Сваке године организујемо зимску мото журку, са којом на неки начин започињемо нову сезону. Драго ми је да смо се скупили у оволиком броју, а добро дружење и размена искустава су приротет ове журке. Све су то наши пријатељи чије мото скупове редовно посећујемо, а надамо се да ћемо се видети и на лето, када организујемо прави мото скуп са бајкерским вишебојем и дефилеом улицама Товарника. Такође, посебну захвалност дугујемо пећиначкој локалној самоуправи и Месној заједници Доњи Товарник, захваљујући којима увек организујемо овако добра окупљања и мото скупове” – рекао нам је Гордић.

Као и сваке године, па тако и ове, чланице Удружења жена “Сунчев цвет” потрудиле су се да гости осете праве укусе Срема, те су припремиле топле кифле, а организатор је за све посетиоце припремио роштиљ и освежење. Добро расположење бајкера употпуњено је музиком “Рајсфершлус бенда”.

Извор: Општина Пећинци