TAKMIČENJE ATLETSKIH ŠKOLA

25 juna u Smederevskoj Palanci na gradskom stadionu je održano atletsko takmičenje na kojem su učestvovali takmičari  iz atletskih škola (atletičari i atletičarke uzrasta 6-11 godina).

Organizator atletskog mitinga je bio AK Jasenica iz Smederevske Palanke, a učešće je uzelo više od 300 (tri stotine) mladih atletičara i atletičarki iz atletskih klubova iz cele Srbije.

Atletski klub Tamiš je predvođen trenerom Zoranom Kocićem učestvovao sa četiri atletičarke i ostvario sjajan uspeh osvajanjem 6 medalja.

U trci mlađih atletskih škola B kategorije Dunja Vučković je na deonici od 150m ubedljivo pobedila i osvojila zlatnu medalju.

U trci starijih atletskih škola B kategorije Nikolina Radovanović je na deonici od 150m treća stigla kroz cilj i osvojila bronzano odličje.

U trci štafeta na deonici od 4 x 60m za AK Tamiš su nastuplie: Milica Slavujac, Sara Marković, Dunja Vučković i Nikolina Radovanović i osvojile su bronzanu medalju.

Atletski miting u Smederevskoj Palanci je održan prema propozicijama i pravilima Srpskog Atletskog Saveza, a AK Tamiš je stao rame uz rame sa klubovima iz Srbije i predstavio jednu od najuspešnijih atletskih škola.