ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈЕМ ВУКОВАЦА У ОПШТИНИ БЕОЧИН

Данас је у Општини Беочин уприличен традиционални пријем најбољих ученика Основне школе „Јован Грчић Миленко“ из Беочина и Основне школе „Јован Поповић“ из Сусека.

Ученике, њихове родитеље, наставнике и директоре школа, угостила је председница општине Беочин Биљана Јанковић која је поздравила све присутне и упутила срдачне честитке Вуковцима на оствареном успеху и заслуженим признањима.

„Уверена да ћете наставити сигурно да корачате и нижете успехе на путу даљег образовања, од срца вам честитам на заслуженим дипломама. Знајте да су врата Општине Беочин увек отворена за вас и да ћемо наставити да пратимо и награђујемо ваш успех кроз стипендије, Светосавска признања и друге видове подршке.“, истакла је Јанковићева.

Вуковцима су овом приликом уручени и пригодни поклони, монографије „Србија из другачије перспективе“ као и лаптоп рачунари којим Општина Беочин традиционално награђује ученике генерације.

Највиша признања у основношколском образовању, дипломе „Вук Караџић“, добиле су ученице Основне школе „Јован Грчић Миленко“ Милица Павличевић и Тамара Витасовић која је одлуком наставничког већа изабрана за ученицу генерације.

Из Основне школе „Јован Поповић“ из Сусека, добитница Вукове дипломе је ученица Милица Нићетић која је такође одлуком наставничког већа проглашена за ученицу генерације.

Поносни на успех наших најмлађих суграђана, Општина Беочин и овим путем упућује искрене честитке деци али и њиховим наставницима и родитељима на оствареним резултатима!

Фото: Исмет Адемовски

Извор: Општина Беочин