ТРЕЋИ „СОВА КУП КИКИНДЕ“

У хали Спортског центра “Језеро“ у Кикинди отворен је 3. „Сова куп Кикинде“, који је и четврто последње коло Купа Србије у стреличарству, на ком је учествовало преко 90 најбољих спортиста из наше земље. Овом спортском дешавању, у организацији Стреличарског удружења “Аполо“, присуствовала је и Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинда.

“Врло смо задовољни како Стреличарско удружење ‘Аполо’ организује сва такмичења која уредно подржава како Спортски савез, тако и Град Кикинда. Како би се овако лепа традиција све популарнијег спорта наставила у нашем граду, ми ћемо наставити да пружамо подршку на најбољи могући начин“, потврдила је Јелена Чуданов.

На такмичењу је учествовало петоро кикиндских спортиста:

“Било је пријављено преко 120 такмичара, а њих преко 90 се квалификовало за турнир. Заиста се надам да ће сви наши такмичари остварити одличне резултате“, додао је Љубомир Замуровић, из кикиндског клуба “Аполо“.

Условима у којима се турнири у Кикинди одржавају, како у дворанским, тако и на отвореном су одлични што је потврдио и председник Стреличарског савеза Србије, Слободан Павловић:

“У Вараждину ће се ускоро одржати Европско дворанско првенство, репрезентација Србије ће наступити са 10 репрезентативаца, у свим дисциплинама и надам се да ћемо по први пут успети да донесемо медаљу са неког великог међународног такмичења у таргет дисциплини“, истакао је Павловић.

Извор: Град Кикинда