ТРЕНИНЗИ ДО ПЕТКА, ЗА ВИКЕНД ТАКМИЧЕЊЕ

Најбољих 14 селекција из исто толико земаља се од понедљка припремају на новоприпремљеној пецарошкој стази у рукавцу код апатинске плаже. Тренинзи ће трајати до петка и отворени су за јавност, тако да свако ко жели да прошета стазом и погледа на лицу места како изгледају припреме за такмичење су добродошли.

У четвртак, како је већ најављено, на Тргу Николе Тесле биће представљање екипа уз дефиле, као и церемонија свечаног отварања, док нас за викенд очекује такмичење.

Екипе ће на стази бити већ од 7 часова како би припремили своја места за пецањи, затим се очекује први судијски звиждук који ће означити да се може почети храњењем места, док ће следећи звиждук у 10 часова означити и почетак такмичења. Екипе ће имати 4 сата у суботу и исто толико времена у недељу да уложе своје знање и умеће како би имали што већи улов. Након 14 часова креће мерење улова и тада ћемо знати која екипа је најбоље прошла.

Позивамо грађане наше општине да прошетају стазом и уживају ових дана на рукавцу, као и да дођу на Трг Николе Тесле у четвртак од 18 часова.

Извор: Општина Апатин