ТРИ РАЗЛОГА ДА ПОВЕДЕТЕ ПОРОДИЦУ НА КОНЦЕРТ „РТВ ПИКНИК – ПОНЕСИ ЋЕБЕ“

Један од три разлога да поведете породицу на дводневни музички догађај под називом „РТВ Пикник – понеси ћебе“ је и Банетова Летећа гитара, са којом ће наш Бранимир Бане Росић 24. јуна од 17 часова на платоу Радио-телевизије Војводине обрадовати најмлађе љубитеље музике.

Манифестација „РТВ пикник – понеси ћебе“ овог јуна, понедељак 24. и уторак 25. савршена је прилика да се окупе Новосађани, породице и пријатељи како би заједно уживали у дводневном музичком доживљају под ведрим небом.

Три кључна разлога зашто да поведете породицу и пријатеље

Авантуре летеће гитаре: Најмлађи Новосађани ће имати прилику да уз звуке Банетове Летеће гитаре науче неке нове, али и да се присете старих дечијих песама. Поред деце, добродошли су и сви они који чувају искру детињства у себи, били они маме, тате, баке или деке.

Велики музички спектакл за породицу: Радио-телевизија Војводине и њена два оркестра Велики народни и Велики тамбурашки оркестар, свим посетиоцима поклањају концерт. У понедељак 24. имаћете прилику да уживате у коцерту Великог народног оркестра РТВ-а ком ће се придружити вокална солисткиња Ања Недељков. На репертоару су од традиционалне, преко  филмске, до класичне музике.

Сви који нам се придруже у уторак 25. јуна моћи ће да уживају у музици Великог табурашког оркестра ком ће се придружити и Александар Дујин Оркестра, а чућете незаборавне евергрин мелодије које су обележиле другу половину 20. века. Гост концерта је вокална солисткиња Милица Дудић Поњевић.

Незаборавни доживљај са породицом: „РТВ пикник – понеси ћебе“ није само дводневни музички догађај, већ и прилика да створимо незаборавне успомене са породицом и пријатељима. Понесите ћебе и позовите најдраже да се придруже овом музичком спектаклу. ТВ лица ће грађане већ од 17 часова чекати на платоу испред зграде РТВ-а, док музички програм почиње од 19 часова.За додатну забаву, припремили смо простор за породични пикник и селфи кутак, где можете забележити успомене са својим драгим особама.

Понесите ћебе, чекамо Вас!