TRI ZLATA ZA PANČEVAČKE STRELCE NA KUPU SRBIJE

Streljačka družina Pančevo 1813 najuspešniji je klub na prvom kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije za mlađe kategorije koji je održan proteklog vikenda u Novom Sadu, navodi 013info

Aleksa Rakonjac je ponovo bio najuspešniji sa osvojene dve zlatne medalje. On je osvojio prvo mesto u konkurenciji kadeta, i prvo mesto u konkurenciji mlađih juniora pogodivši 584 kruga standardnom vazdušnom puškom, kao i po 12 bodova za obe konkurencije, za Finale koje će biti održano u martu, nakon tri kola.

Stefan Kešišjan je je bio najuspešniji pištoljaš. On je osvojio prvo mesto i 12 bodova u konkurenciji kadeta pištoljem, a drugo mesto i 10 bodova u konkurenciji mlađih juniora, sa rezultatom od 544 kruga, koji je i njegov lični rekord.

Velimir Ninković je sa 519 krugova osvojio deveto mesto i 2 boda, u konkurenciji mlađih juniora, a njegov mlađi brat Marko Ninković je sa 501 krugom osvojio deveto mesto i 2 boda u konkurenciji kadeta pištoljem. Mlađa juniorka Marina Mijatović sa 298 krugova i dalje napreduje pištoljem.

Iva Rakonjac je osvojila peto mesto i šest bodova sa 181 krugom u konkurenciji pionirki, a Teodori Kondić je nedostajao krug za bodove, osvojila je 12.mesto sa 176 krugova u konkurenciji pionirki serijskom vazdušnom puškom.

Njih dve su bile na domak osvajanja bodova i u konkurenciji kadetkinja standardnom vazdušnom puškom. Iva je 12.kadetkinja sa 375, a Teodora je 14. kadetkinja sa 374 kruga., te se od njih mogu očekivati bodovi u naredna dva kola.

Drugo kolo će biti održano 22. februara u Kragujevcu, a već narednog vikenda pančevačke strelce očekuju tri takmičenja, u Vrbasu šesto kolo Lige pionira Vojvodine i treće kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, i u Novom Sadu, Prvenstvo Vojvodine po A programu za juniore i seniore.

 Izvor: 013info