TRI ZLATA ZA PANČEVAČKE STRELCE NA KUPU SRBIJE

TRI ZLATA ZA PANČEVAČKE STRELCE NA KUPU SRBIJE

Streljačka družina Pančevo 1813 najuspešniji je klub na prvom kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije za mlađe kategorije koji je održan proteklog vikenda u Novom Sadu, navodi 013info

Aleksa Rakonjac je ponovo bio najuspešniji sa osvojene dve zlatne medalje. On je osvojio prvo mesto u konkurenciji kadeta, i prvo mesto u konkurenciji mlađih juniora pogodivši 584 kruga standardnom vazdušnom puškom, kao i po 12 bodova za obe konkurencije, za Finale koje će biti održano u martu, nakon tri kola.

Stefan Kešišjan je je bio najuspešniji pištoljaš. On je osvojio prvo mesto i 12 bodova u konkurenciji kadeta pištoljem, a drugo mesto i 10 bodova u konkurenciji mlađih juniora, sa rezultatom od 544 kruga, koji je i njegov lični rekord.

Velimir Ninković je sa 519 krugova osvojio deveto mesto i 2 boda, u konkurenciji mlađih juniora, a njegov mlađi brat Marko Ninković je sa 501 krugom osvojio deveto mesto i 2 boda u konkurenciji kadeta pištoljem. Mlađa juniorka Marina Mijatović sa 298 krugova i dalje napreduje pištoljem.

Iva Rakonjac je osvojila peto mesto i šest bodova sa 181 krugom u konkurenciji pionirki, a Teodori Kondić je nedostajao krug za bodove, osvojila je 12.mesto sa 176 krugova u konkurenciji pionirki serijskom vazdušnom puškom.

Njih dve su bile na domak osvajanja bodova i u konkurenciji kadetkinja standardnom vazdušnom puškom. Iva je 12.kadetkinja sa 375, a Teodora je 14. kadetkinja sa 374 kruga., te se od njih mogu očekivati bodovi u naredna dva kola.

Drugo kolo će biti održano 22. februara u Kragujevcu, a već narednog vikenda pančevačke strelce očekuju tri takmičenja, u Vrbasu šesto kolo Lige pionira Vojvodine i treće kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, i u Novom Sadu, Prvenstvo Vojvodine po A programu za juniore i seniore.

 Izvor: 013info

Author Image
Zjaja
%d bloggers like this: