TRKOM U DŽAKOVIMA POČELA SPORTSKA NEDELJA

I ove godine Bazeni Pećinci organizuju niz zanimljivih sadržaja i sportskih nadmetanja namenjenih prvenstveno deci uzrasta od 1. do 8. razreda osnovne škole tokom Sportske nedelje, koja se organizuje pod pokroviteljstvom Sportskog saveza “Razvoj sportova” i preduzeća Luki Komerc. Ovogodišnja Sportska nedelja osmišljena je da pruži zabavu i probudi takmičarski duh ne samo osnovcima, nego svim posetiocima pećinačkih bazena, a Trkom u džakovima i Muzičkim stolicama juče je zvanično i započela petodnevna nedelja sporta.

Nagrade najuspešnijima u obe discipline uručio je Tomislav Ćirković direktor Javne ustanove “Sportski centar”, a nabolja u Trci u džakovima i Muzičkim stolicama bila je dvanaestogodišnja Anastasija Beljin iz Golubinaca.

Aktivni su bili i oni malo stariji posetioci Bazena, koji su učestvovali na turniru u brzopoteznom šahu. Učestvovalo je 9 igrača, a najuspešniji je bio Slaviša Spasić iz Šimanovaca sa maksimalnih 8 poena.

Tokom današnjeg poslepodneva osnovci će biti u prilici da se takmiče i oprobaju svoje veštine na turniru u boćanju i turniru u stonom fudbalu 2 na 2, dok će sutra ljubitelji odbojke na pesku uživati na turnirima 4 na 4 (osnovci) i 3 na 3 (srednjoškolci i stariji).

Poslednja dva dana Sportske nedelje rezervisana su takmičenja na vodenim poligonima.

Prijavljivanje takmičara za učešće na takmičenjima vršiće se na licu mesta neposredno pred početak takmičenja.

Izvor: Opština Pećinci