ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА НА САЈМУ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ

Туристичка организација општине Врбас наступила је на XI Међународном сајму туризма и сеоског туризма, који у викенду за нама одржан у Крагујевцу.

„Више од 100 излагача представило је своје понуде за новогодишње и божићне празнике, бањска лечилишта, здравствено-рекреативне и спортске центре, сеоска домаћинства, пољопривредна газдинства и винарије. Локалне туристичке организације скренуле су пажњу посетилаца на лепоте и знаменитости наше земље.

У оквиру Сајма туризма одржан је и Сајам зимнице, где су  посебно место добили произвођачи здраве хране, пића и различитих специјалитета из Србије: зимнице, сухомеснатих производа, ракије, медењака, пита и колача.

Туристичка организација општине Врбас је ове године акценат ставила на промовисање активног туризма кроз спорт и рекреацију, лов и риболов, манифестације и сеоска туристичка домаћинства, у складу са основном тематиком крагујевачког Сајма туризма. Посебна пажња посвећена је промоцији Центра за физичку културу ‘Драго Јововић’ и његових потенцијала за спортски и конгресни туризам. Менаџмент ЦФК ‘Драго Јововић’ обезбедио је поклон ваучер за викенд боравак за две особе, који је додељен у склопу наградне игре у организацији Шумадија сајма и Градске туристичке организације Крагујевца. Наступ ТО општине Врбас подржале су компаније ‘Carnex’ и ‘Rajal distillery’, које су обезбедили производе за дегустицију на нашем штанду“, саопштено је из Туристичке организације општине Врбас.

Извор: Општина Врбас