ТУРИСТИЧКА ПОНУДА НАШЕ ОПШТИНЕ ПРЕДСТАВЉА СЕ У ХАЛИ 1

На Београдском сајму, у току је 44. Међународни сајам туризма који траје до 26. фебруара, под слоганом “Кад је одмор није тешко”.

Сајам је свечано отворио председник Републике Србије Александар Вучић, а ове године, међу 350 излагача из 33 државе, туристичке потенцијале наше општине представлја Туристичка организација општине Пећинци.

Како нам је рекла директорка Љубица Бошковић већ неколико година излажу на штанду Привредне коморе Србије у хали 1, што је свакако добра прилика да се пећиначка туристичка понуда представи туристичким агенцијама и туроператерима,

“Штанд у хали 1 је сјајна прилика да се кроз остварене контакте ради на стварању услова да се наши туристички производи уврсте у понуду туристичких агенција и туроператера. И ове године настављамо са промоцијом наше туристичке руте, која је све занимљивија туристима, али и апликације Змај од Купиника, интересантне дигиталне атракције. Посебну пажњу свакако привлачи банер Змај од Купиника који спремно чека сваког посетиоца да се слика са њим, а то је уједно прилика и да се посетиоци упознају са највећим културно-историјским бисером наше општине – средњовековном тврђавом Купиник, последњом престоницом српске средњовековне државе” – рекла нам је Бошковић.

Она додаје, да се посетиоци 44. Сајма туризма, на штанду Туристичке организације општине Пећинци могу упознати и са производима домаћих дестилерија и винарија – „Српска тројка“ из Огара, „Мали подрум Стаменковић” и „Винарија Петковић – Латин“ из Пећинаца, као и са специјалитетом Удружења жена „Сунчев цвет“ из Доњег Товарника и “Попинчанке” које су специјално за ову прилику припремиле медењаке за сваког посетиоца.

Извор: Општина Пећинци