TURNIR ULICA GOSPOĐINACA JE ZVANIČNO POČEO

U Gospođincima je zvanično počeo tradicionalni turnir ulica.

Turnir organizuje mesna zajednica u saradnji sa sportskim savezom i FK Jedinstvo Gospođinci.

Predsednik mesne zajednice, Boris Straživuk se zahvalio svima koji su na bilo koji način podržali ovu veoma važnu manifestaciju za selo, i istakao da svi oni koji su u organizaciji turnira rade volonterski.

Nakon toga se prisutnima obratio najbolji igrač 2017 godine, Petar Bubnjević koji je zvanično otvorio turnir.

Na turniru igraju pioniri, kadeti i seniori, tako da su obuhvaćene sve kategorije.

Jedna od veoma dobrih utakmica koja je privukla pažnju publike, je bila između finalista Azbuke i polufinalista ekipe Volim Gospođince.

Može se slobodno reći, da su svojom igrom, i zalaganjem na terenu pokazali da su zasluženo bili dve najbolje ekipe na prošlom turniru.

Utakmica se završila nerešenim rezultatom 1 : 1, što nam govori da su obe ekipe bile veoma spremne, želele pobedu ali uprkos žestokoj borbi na terenu rezultat je na kraju bio nerešen.

Ekipa Volim Gospođince je veoma mlada, svojom igrom su pokazali da žele više i bolje, u odnosu na mesto koje su osvojili na prethodnom turniru. 

Publika je bila zadovoljna zbog dobrog fudbala, i sportskog ponašanja koje su pokazale obe ekipe.

Organizacija turnira, se pobrinula za to da svi prisutni na stadionu,  ako žele mogu da kupe kokice, sladoled, kuvane kukuruze i popiju neki hladni napitak.

Oni koji još nisu dorasli za fudbal, imali su priliku da se igraju u parkiću prostoru predviđenom za malu decu.

Saznajemo od organizatora, da će biti organizovano nekoliko revijalnih utakmica, koje će biti posvećene tragično nastradalim učesnicima ovog turnira Nikoli Živkoviću i Darku Dodiću.

Za vojvodjanske.rs : M. Živković