У 2020. СА ТРГА СЛОБОДЕ

Бројни Србобранци и њихови гости ушли су у 2020. на Тргу слободе, уз музику Ла Банде и ватромет који је ужарио небо над Србобраном. Размењено је на хиљаде пољубаца, осмеха и честитки, изречене су искрене жеље за здрављем, миром и успехом, Србобран је весело закорачио у 2020. годину.

Свим окупљеним срећну Нову годину пожелео је Радивој Парошки, председник општине Србобран. „Желим да Нова година донесе радости, срећу, задовољство свима нама, да наша мисао буде усмерена ка добром, ка свему оном што ће нам донети срећу. Желим да Нова година свима нама пуно радости, да све оно што желимо да урадимо на личном, породичном или друштвеном плану, као што је развој, успешно реализујемо и остваримо. Будите срећни, задовољни, пуни здравља, пуни тренутака када су нам на лицима осмеси и срећа“, пожелео је окупљенима Парошки.

Председник општине је, заједно са сарадницима – Ђорђем Џековим и др Илијом Газеповим, члановима Општинског већа, те Нинославом Јокановићем, председником Савета МЗ Србобран, обишао неколико служби које су и ове ноћи бринуле о безбедности свих грађана општине Србобран. Ипак, прва посета у 2020. години била је она „Бисеру“ и прослави коју су за особе са посебним потребама организовали у овом Удружењу. Изненађење јесте било потпуно, али истовремено и домаћини су били спремни да приме нове госте на журци. Време даривања још једном је потврђено кроз слаткише, сокове, туријске кобасице и друго. 

Након посете „Бисеру“ уследили су обиласци дежурних екипа и јединица Полицијске станице Србобран, Ватрогасне службе и Дома здравља „Др Ђорђе Бастић“. Уз честитке и жељу да у 2020. години све ове службе имају што мање посла, али и да у сваком тренутку буду спремне и на услузи грађанима, разговарало се и о послу, потребама и обостраној жељи да Нова година буде година додатног опремања полицајаца, ватрогасаца и медицинских радника.

Извор: Општина Србобран