У БЕОЧИНУ ПОЧЕО МЕЂУНАРОДНИ СТОНОТЕНИСКИ ТУРНИР „ТРОФЕЈ ЕВРОПЕ“

Председница општине Беочин Биљана Јанковић отворила је данас међународни стонотениски турнир „Трофеј Европе“ који се уз подршку Општине Беочин одржава у Спортском центру „Беочин“ до 2. јуна.

„Велико је задовољство дочекати најбоље европске стонотенисере и овако позитивну публику овде у Беочину који и овог пута показује да је град спорта! Са жељом да у наредном периоду будемо домаћини још већег броја овако престижних такмичења, Општина Беочин ће наставити да подржава рад клубова и прати успехе наших спортиста. Организаторима турнира желим добар и успешан рад а такмичарима желим добродошлицу у Беочин и много среће током мечева!“, поручила је Јанковић.

Догађају је присуствовао и председник Скупштине општине Беочин Немања Вилић.

„Трофеј Европе“ је ове године у Беочину окупио 20 најбољих европских стонотениских екипа из 13 земаља,12 мушких и 8 женских, које су освојиле највише пласмане на државним екипним првенствима.

У наставку дана играће се утакмице 1. кола групне фазе и то од 9.30, 12.30, 15.30 и 18.30 часова.

Двоструки шампион државе, беочински стонотениски клуб „Раднички 1972“, за који играју Бојан Црепуља, Золтан Пете, Марко Петков и Михајло Пајков, ће се сусрести са словачким „SK Vydrany“ у мечу од 15.30 часова.
Позивамо све љубитеље стоног тениса да посете овогодишњи „Трофеј Европе“ и да заједно подржимо и бодримо наше стонотенисере!

фото: Исмет Адемовски

извор: Општина Беочин