U KULI POČEO DRUGI PO REDU FOLKLOR FEST

U petak uveče u Kramerovoj ulici u Kuli svečano je otvoren drugi po redu Folklor fest, dvodnevna manifestacija koja okuplja kulturno-umetnička društva iz više gradova Srbije, navodi nasemesto.

Prisutne je na samom početku pozdravila Zorica Demković, zamenica predsednika Skupštine opštine Kula, zahvalivši se svima koji su došli i što podržavaju manifestaciju koju krase igra, kultura i tradicija.

Čast da otvore drugi Folklor fest imali su članovi AKUD “Ivo Lola Ribar” iz Beograda, posle čega je na scenu izašla Dragica Radosavljević Cakana u čijem izvođenju su posetioci mogli da uživaju do kasno u noć.

Drugi dan festivala u subotu 6. jula otvara KUD “Đido” iz Bečeja, a zatim na binu izlaze KUD “Sveti Sava” iz Kaća, KUD “Bard” iz Srbobrana i pevačka grupa KUD “dr Mladen Stojanović” iz Mladenova. Festival će zatvoriti KUD “Srbija” iz Kule, domaćin i jedan od organizatora ove manifestacije.

Podsećamo vas da i drugog dana manifestacije možete od 17:00 časova da posetite Letnji festival ručnih radova i suvenira opštine Kula. Štandovi sa proizvodima biće postavljeni u Kramerovoj ulici.

Pokrovitelji manifestacije su Opština Kula i Turistička organizacija opštine Kula.

Izvor: nasemesto