У НЕДЕЉУ ОНЛАЈН КОНЦЕРТ ПОП И РОК МУЗИКЕ

Шесто по реду „Пећиначко културно лето“, које организује пећиначки Културни центар под покровитељством Општине Пећинци, наставља се у недељу 20. септембра када ће на званичном Јутјуб каналу ове установе бити емитован Концерт поп и ЕX-YU рок музике на којем ће наступити Лидија Домазет из Шимановаца учесник серијала “Никад није касно” уз пратњу „Логин бенда“ из Добановаца.

Директор пећиначког Културног центра Јован Деврња тим поводом је истакао да је овогодишња манифестација окупила извођаче који могу да задовоље различите укусе поклоника музике и позоришта.

„Радује нас чињеница да је наша највећа културна манифестација у општини која се емитује онлине наишла на велико интересовање и добар одзив посетилаца који током септембра путем нашег званичног Јутјуб канала могу да уживају у културно-уметничким и образовним садржајима. Програми које емитујемо доступни су свакодневно сваком поштоваоцу културе у нашој средини што је био наш циљ, да културне садржаје учинимо доступним свакоме” – нагласио је Деврња.

Последње недеље у месецу, 27. септембра љубитељи позоришне уметности имаће прилику да погледају комедију „Женска посла“ насталу у оквиру пројекта „Позориште на селу“ по текстовима Душка Радовића у режији Слободана Станковића у којој играју чланице Драмске секције пећиначког КЦ Мерима Радивојевић, Јелена Недељковић и Катарина Добрић.

Извор: Општина Пећинци