У ПОНЕДЕЉАК ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ У КЦ

Културни центар Пећинци организује25. децембра са почетком у 18.00 часова, отварање изложбе радова полазника Ликовне секције, која од ове јесени функционише у оквиру ове установе. Полазници секције вредно раде са менторком Весном Луковић, магистром сценског дизајна и академском сликарком, а изложба ће бити прилика да упознају своје суграђане о свему ономе што су научили.

На изложби, која ће бити постављена за у холу Културног центра све до 25. јануара 2024. године, посетиоци ће бити у прилици да виде производе богате и разноврсне делатности младих уметника, која се одвијала у празничном, новогодишњем духу.

На својим часовима-радионицама, који се одржавају средом и петком у поподневним часовима у Културном центру, деца су се упознала са цртежом путем техника рада са угљеним штапићима, графитном оловком, бојицама и фломастером, затим са вајањем, техником израде глине, преобликовањем употребних предмета кроз декупаж технику, а поред тога упознали су се и са оригами техником савијања папира. Свој креативни рад, Ликовна секција ће наставити и у другом полугодишту, под покровитељством Општине Пећинци.

Извор: Општина Пећинци