У РУМИ ОТВОРЕНА РЕКОНСТРУИСАНА ГЛАВНА УЛИЦА

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић отворио је данас у Руми Главну улицу, која је реконструисана уз улагање од 166 милиона динара.

Милићевић је нагласио да је улица дуга око километар капитални инфраструктурни објекат значајан за ову локaлну самоуправу и њене грађане.

„Покрајинска влада је у протекле две и по године уложила близу 660 милиона динара у развој општине Рума“, казао је потпредседник Милићевић и нагласио да су у сарадњи са Републичком владом и општином Рума реализовани бројни значајни пројекти, пре свега у привлачењу великих инвеститора и отварању нових радних места.

Председник Општине Рума Слађан Манчић захвалио се Покрајинској влади што је препознала значај овог пројекта за грађане Руме, као и на подршци у привлачењу инвестиција.

Потпредседник Милићевић се обратио на Градском тргу и свим грађанима Руме и Срема честитао 24. новембар, када се обележава стогодишњица од Великог народног збора у Руми и присаједињења Срема Карљевини Србији, као и Дан општине, који Румљани данас славе.