У РУСКОМ СЕЛУ ОДРЖАН ТУРНИР У БАСКЕТУ „ТРИ НА ТРИ“

У дворишту Основне школе „Глигорије Попов“ у Руском Селу трећи пут је организован турнир у баскету „три на три“. Прво место освојио је „3×3 Град Кикинда, друга позиција припала је екипи „3×3 Круна“, док је треће место заузео тим „3×3 Буковац“. Догађају су присуствовали градоначелник Кикинде Никола Лукач, члан Градског већа задужен за спорт и омладину Драган Пецарски и Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинда.

Град Кикинда и Спортски савез града увек ће подржавати спортске манифестације, нарочито оне које су организоване ван градске средине:

„Као и сваке године, све је организовано на врхунском нивоу. Драго ми је што смо сви били у прилици да гледамо добар баскет. Лепо је што спорт живи и у нашим селима“, рекла је председница Спортског савеза Кикинде Јелена Чуданов.

На турниру је учествовало 15 екипа, што је и рекордан број пријављених тимова од кад се турнир организује:

„Екипе су дошле из Зрењанина, Банатског Карађорђева, Куле, Новог Сада и свих крајева Војводине. Овогодишња организација потрвђује да турнир има лепу перспективу и да ће и наредних година све бити на вишем нивоу“, истакао је председник Савета Месне заједнице Руско Село Душан Марјановић.

Организацију је похвалио и победнички тим, који су чинили Саша Вуксановић, Игор Тодор и Лука Стефановић:

„Све је било на врхунском нивоу. Судије су биле коректне, а атмосфера сјајна“, изјавио је Игор Тодор.

Извор: Град Кикинда