У СУБОТУ 38. ОТВОРЕНИ КРОС СРЕМА

У суботу, 24.03.2018. године, у спортском центру „Леје“ одржаће се 38. Отворени крос Срема који ће ове године бити на највишем нивоу до сада. Први пут у историји „Отворени крос Срема“ је уврштен у званични календар Атлетског савеза Србије а потврђен је долазак Бојана Стевића, државног секретара Министарства државне управе и локалне самоуправе, Слободана Бранковића, директора Атлетског савеза Србије, Немање Свјетличића, саветника председника Савеза спортова Србије, Слободана Бошкана, председника Савеза спортова Војводине(ССВ), Младена Стојшина, генералног секретара ССВ-а.

За најбоље такмичаре обезбеђене су до сада највеће новчане награде, као и медаље и дипломе(за троје првопласираних у свим тркама). Четворопласирани и петопласирани добијају дилому, а пехаре најбољи сениор и сениорка.

Ова традиционална спортска манифестација од значаја за општину Инђија, препозната је од стране руководства АСС и на тај начин је дат значај који ова спортска приредба и заслужује. Огромна подршка стиже и од стране локалне самоуправе која, из године у годину, несебично помаже одржавање Кроса.

На овогодишњем кросу очекује се учешће најбољих атлетичара из Србије и региона.

Давне 1981. године је одржан први „Отворени крос Срема“ и све до данас није прекидана традиција окупљања најбољих атлетичара Србије у свим узрасним категоријама.

За све ближе информације можете се обратити Савезу спортова општине Инђија сваким радним даном од 8-14 часова на бројеве телефона 022 561 023 или 063 83 77 425 (Николица Боциј).

Извор: Општина Инђија