У СУБОТУ БИЦИКЛИСТИЧКИ ФЕСТИВАЛ – “BIKING AND FISH TOUR” АПАТИН – ПЛАЖА НА ДУНАВУ/ СПЕЦИЈАЛНИ РЕЗЕРВАТ ПРИРОДЕ

Са циљем промоција пројекта “Amazon of Europe Bike Trail”, јачање прекограничних контаката, промоције бициклизма и упознавања Специјалног резервата природе „Горње Подунавље“ у суботу 19.10. биће организована вожња бициклима за све заинтересоване грађане општине Апатин.

Након регистрације учесника која је предвиђена у 9:45 у центар – код градске чесме – заинтересовани бициклисти кретаће се улицама Српских Владара – Петра Драпшина – Кружни насип, а након кратког задржавања на бенту испред Православног Храма, наставиће се улицама Иве Лоле Рибара – Рибарском – Миће Радаковића – Омладинским путем – Дунавском обалом до Плаже на Мотелу. Након кратког задржавање на Мотелу, поворка бициклиста ће се провозати до ЈП Марина, где ће се одржати промотивне активности (Кратка презентација о СРП “Горње Подунавље”, о врстама риба у Дунаву и пројекту “Amazon of Europe Bike Trail”) и освежење за све учеснике.

Повратак у центар града предвиђен је за 15:30 те позивамо још све заинтересоване грађане да својим присуством увеличају догађај.

Извор: Општина Апатин