У ТОКУ ПОДЕЛА ОПШТИНСКИХ БЕСПЛАТНИХ НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА

Новогодишња чаролија у нашој општини се наставља. После Ледене шуме, тј. бесплатног клизалишта, сјајних духовитих, али и едукативних програма у оквиру Божићне улице, Општина Рума спремила је још једно празнично изненађење за најмлађе суграђане, у виду поделе бесплатних новогодишњих пакетића за сву децу старости до десет година.

Пракса уведена прошле године да деца из свих месних заједница наше општине, уз пригодну свечаност, буду обрадована са новогодишњим пакетићима наишла је на леп пријем локалне заједнице, па је тако Општина Рума ове године обезбедила чак 5.000 пакетића, 1.000 више него лане.

У сусрет новогодишњим и божићним празницима подела пакетића је започела пре неколико дана у Хртковцима и акција се одвија истовремено на више локација широм румске општине. У добро познатој новогодишњој атмосфери малишани преузимају своје пакетиће, као и увек, дочекује их Деда Мраз, буде ту и дружења са вилењацима, прегршт забавних мађионичарских трикова, доста анегдота и фотографисања, како би ови магични тренуци заувек остали забележени.

Обрадовати малишане и измамити сваком детету осмех на лице заправо и јесте циљ новогодишње празничне акције Општине Рума.

О организованим доделама пакетића, посебно у сеоским срединама, грађани ће бити благовремено обавештени од представника месних заједница. С обзиром на то да је реч о подели више хиљада новогодишњих пакетића молимо Вас за стрпљење и разумевање, свако дете до 10 година старости добиће празнични поклон од Општине Рума. Сви родитељи чија деца нису добила пакетић или нису била у могућности да присуствују организованој подели могу се јавити на број телефона: 022/478-314 и пакетићи ће им бити испоручени на адресу.

Срећни празници!

Извор: Општина Рума