У ТОКУ СУ ИЛИ СУ ПРЕТХОДНИХ ДАНА ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ ЈОШ НЕКОЛИКО УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА

Настављајући обимне активности у оквиру реализације Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина, путари су ангажовани у још неколико улица, у којима су радови у току или су претходних дана завршени.

Рехабилитоване су улице Славујска, на територији МЗ “Жарко Зрењанин”, у дужини од 180 метара и део Улице др Зорана Каменковића, МЗ “Центар”, од улица Булевар ослобођења до Даничићеве. Такође на територији МЗ “Жарко Зрењанин”, у насељу “Дуваника”, нову асфалтну подлогу је добио и спортски терен за кошарку и мали фудбал.

У току су радови на постављању нове асфалтне подлоге у Даничићевој улици, у дужини од 120 метара, између улица др Зорана Каменковића и др Емила Гаврила.

Почели су и радови на изради коловоза у Тамишкој улици у Орловату, од Улице Иве Лоле Рибара до Улице Соње Маринковић, што је потез у дужини од 570 метара. Планирано је да радови у тој улици трају месец дана и у том периоду ће она бити затворена за саобраћај.

Извор: Град Зрењанин