УБЕДЉИВА ПОБЕДА ФУДБАЛЕРА ИНЂИЈЕ

Фудбалери Инђије су изборили убедљиву и очекивану  победу против врло младе екипе Новог Пазара.

Гости су у Инђију стигли са само 16 играча који су практично омладинци и јуниори. Ипак су они одиграли у складу са својим могућностима, а Инђија је победу обезбедила још у првом делу меча.

Први гол постигнут је у 15. минути када је Стоиљковић искоса са леве стране из казненог простора упутио праву бомбу под пречку Хајровића. Затим следе два експресна гола домаћина у 26. и 28. минути. Прво је резултат повисио Јањић који је у маниру најискуснијег стрелца после асистенције Смиљанића гађао супротан угао гола госта. Повећање на 3:0 било је после брзе акције домаћина, а Стоиљковић је по други пут на мечу затресао мрежу госта.

Пред крај првог дела игре и гол најбољег стрелца у домаћем тиму Лукића. Слободан ударац је извео овај играч са око 20 метара од гола госта, а лопта је прелетела живи зид а голман је био немоћан.

Други део је протекао у мирној игри обе екипе без великих шанси. Ипак је у 55. минути Бађи Бадара затресао гол гостију после сјајне асистенције Стоиљковића. Бадара је лако лобовао голмана госта који је падом у ноге покушао да спречи нов гол домаћина. Тиме је постигнут и коначан резултат утакмице 5:0.

Овим је Инђија остварила осму победу ове јесени на свом терену настављајући битку за улазак у најелитније такмичење.

Извор: Општина Инђија