УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ У ОПШТИНИ ЗА ГОСТЕ ИЗ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ

Представници ОФК Диф из Косовске Митровице боравили су овог викенда у Апатину на другом по реду Дечјем фудбалском турниру, на којем је учествовало 50 екипа, у шест добних категорија, са више од 500 младих фудбалера из Србије.

Делегацију из Косовске Митровице представљало је 49 фудбалера са 3 тренера који су се такмичили у исто толико категорија, а предводио их је бивши фудбалер Младости, Жарко Kараматић. На суботњем турниру, они су освојили прво место у узрастној категорији 2008./2009. годиште.

За госте из Косовске Мировице је у недељу уприличе пријем у великој сали СО Апатин, где их је поздравила заменица председника општине Апатин Дубравка Кораћ. Након пријема у општинској управи, деца и тренери су присуствовали литургији у Храму крај Дунава након чега су угошћени и од стране свештеника у парохијском дому. Дружење је настављено вожњом бродићем Апатинка где су поред уживања у погледима са Дунава, гости могли чути приче о богатству природног резервата „Горње Подунавље“.

Следећи сусрет са фудбалерима из Косовске Митровице заказан је за септембар, када ће они бити домаћини у јужној српској покрајини где ће учествовати и фудбалери ОФК Младости.

Извор: Општина Апатин