УРУЧЕНА ОПРЕМА КЛУБОВИМА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА ГРАДА НОВОГ САДА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и председник Фудбалског савеза Града Новог Сада Горан Антић доделили су спортску опрему представницима клубова који су чланови Фудбалског савеза Града Новог Сада.

Поклоне у виду мрежа за голове, угаоних заставица и лопти добило је 55 клубова из Новог Сада,  Бачког Јарка,  Беочина,  Кисача,  Каћа, Темерина, Сремске Каменице, Буковца, Ковиља, Футога, Руменке, Степановићева, Сремских Карловаца, Баноштора, Бегеча, Сусека, Лединаца, Раковца, Будисаве и Петроварадина.

– Ова донација је у знак захвалности свим фудбалским радницима у Новом Саду, али и суседним општинама. Намера нам је да олакшамо рад онима који тренирају и са професионалцима али и са најмлађима који су наш највећи понос и залог за бољу будућност. Сигуран сам да ћемо имати економске снаге, знања и способности за велике инвестиције у спортску инфраструктуру, јер нам је циљ да имамо боље стадионе, терене и све пратеће садржаје. Донација је намењена подједнако свима, независно од постигнутих резултата, а драго ми је што су у Савезу Града Новог Сада и футсал клубови. Уз фудбал се нажалост вежу и ствари које нису добре, али то је свакако спорт који привлачи велики број људи и који има велики економски потенцијал. Битно је да ови клубови имају партнерски однос и са Градом и са Савезом – нагласио је градоначелник Вучевић и пожелео више трофеја у наредној години, али и више деце која се баве спортом.

Председник Фудбалског савеза Града Новог Сада Горан Антић се захвалио на донацији, изразио наду да ће се успешна сарадња Града и Савеза наставити и том приликом градоначелнику Милошу Вучевићу и члану Градског већа за спорт и омладину Огњену Цвјетићанину уручио је захвалнице за допринос развоју фудбалског спорта на територији Новог Сада.

Извор: Град Нови Сад