УСКРШЊИ БАЗАР И ИЗЛОЖБА РАДОВА МЛАДИХ УМЕТНИКА

Полазници Ликовне секције Културног центра Пећинци ће у понедељак, 29. априла, са почетком у 11 часова, испред пећиначког Културног центра организовати Ускршњи базар. На базару ће се продавати радови младих и вредних уметника, полазника Ликовне секције, те ће посетиоци бити у могућности да купе стилизована ускршња јаја, честитке, разноразне украсе, магнете и друге предмете који су резултат плодоносног рада на ликовним радионицама, под менторством наставнице Весне Луковић. Ликовној секцији Културног центра „Пећинци“ на продајном базару придружиће се и корисници Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју из Суботишта са својим радовима.

Базар је хуманитарног типа, а сва прикупљена средства намењена су Удружењу за помоћ деци и одраслима са сметњама у развоју и инвалидитетом „Разликовница“ и Дневном боравку за децу и младе са сметњама у развоју из Суботишта.

Истог дана, у 13.00 часова, у холу Културног центра биће отворена изложба радова полазника Ликовне секције на тему предстојећих ускршњих празника. Изложба ће бити отворена до 15. маја, а заинтересовани ће моћи да је погледају сваког радног дана између 8.00 и 15.00 часова.

Извор: Општина Пећинци