USPEŠAN DEBI VETERANA HAJDUKA

Pobedom protiv Leštana od 5:1, šimanovački Hajduk je uspešno startovao u novoj sezoni. Iako je ovo tek prvo kolo Treće lige veterana FS Beograda, Hajduk je počeo da potvrđuje visoke ambicije.

Kao domaćin, poveo je golom Čestića u 12. minutu. Na 2:0 povisio je u 19. minutu prelepim golom Bezbradice; ubačenu loptu iz ugla, glavom poslao je u nebranjeni deo gola. Treći gol Hajduka bio je delo Čestića u 26. minutu i to je ujedno bio rezultat prvog poluvremena. Najlepši gol na utakmici viđen je u 59. minutu: iz slobodnog udarca (sa oko 25 metara) Bezbradica je savladao protivničkog golmana. Usledio je period opuštanja domaćih igrača, što su gosti iz Leštana, golom Radojevića u 80. minutu, znali da iskoriste. Konačni rezultat 5:1 postavio je iskusni Radosavljević u 86. minutu.

Rezultati prvog kola Treće lige veterana:

OFK Sinđelić (Ugrinovci) –Torlak (Beograd) 6:1, PKB (Padinska Skela) – Boleč 8:0, Hajduk (Šimanovci) – Leštane 5:1 i TEK Sloga (Veliki Crljani) – Slavija (Beograd) 1:0. Večeras igraju Sinđelić (Beograd) – Adaneks (Beograd), a 30. avgusta, Budućnost (Dobanovci) – Železnik (Beograd).

Izvor: Opština Pećinci