УСПЕШНО ЗАВРШЕНА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА У ОРГАНИЗАЦИЈИ УДРУЖЕЊА ,,ПРИЈАТЕЉИ ТИТЕЛА“ ИЗ ТИТЕЛА

У организацији Удружења за церебралну и дечију парализу ,,Пријатељи Титела“ из Титела, које на локалном нивоу обухвата децу и одрасле са сметњама у психофизичком развоју, телесним инвалидитетом и говорно-језичким манама, успешно је реализован пројекат „Информације психолошко-терапеутске и социјално-едукативне за ОСИ“.

Пројекат, који је трајао 4 месеца, уз ангажовање 5 лица, а који је обухватио 40 породица чланова деце и 40 породица одраслих чланова, реализован је путем радионица и у кућним условима, појединачно, због актуелне епидемиолошке ситуације.

Поводом завршетка реализације пројекта и у сусрет новогодишњим и божићним празницима, 30. децембра 2020. године, у просторијама удружења, организована је додела пригодних награда деци – члановима удружења, који су учествовали у пројекту, а које су обезбеђене од стране Општине Тител и донатора „Адра“, док су деци из околних места, на кућне адресе, дана 29. децембра 2020. године, награде уручили волонтери удружења Јелена Ћурувија и Бошко Влашки.

-Захваљујемо се свима који су нам омогућили да реализујемо све планиране активности и да их са успехом остваримо на велико задовољство и уз захвалност породица наших чланова, истакли су из Удружења ,,Пријатељи Титела“ из Титела.

Извор: Општина Тител