ВАНДАЛИЗАМ КАО ЗНАK ПОТПУНЕ НЕМОЋИ ОПОЗИЦИЈЕ

После јучерашње протестне шетње неколико стотина грађана, разбијено је стакло на просторијама Месног одбора „Центар 1“ Српске напредне странке у улици Душана Васиљева у Новом Саду. Суочени са све мањим бројем демонстраната после тромесечних безидејних и безуспешних шетњи, лидери неколико опозиционих странака које учествују у протестима одлучили су да примене нову тактику – вандализам, не би ли скренули пажњу грађана на догађаје који, очигледно, мало кога занимају. По мишљењу Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду, вандализам је знак потпуне немоћи самозваних лидера пред најављене демонстрације 13. априла у Београду, које ће, по свему судећи, доживети потпуни фијаско.

Народ Србије не жели политику хаоса, безумља и примитивизма коју они пропагирају, што ће, уверени смо, показати и резултати веома скорих избора. Да ли су демократске вредности за које се они залажу дивљачки упад у зграду РТС-а и малтретирање новинара, опкољавање зграде Председништва Србије на дан погрома наших сународника на Космету, уништавање фасада зграда главног града лепљењем на хиљаде налепница, напад на раднике београдске „Градске чистоће“, скрнављење зграде у којој су смештене просторије Градског одбора СНС у Новом Саду, а јуче и разбијање стакла на просторијама Месног одбора „Центар 1“?

Фрустрације  појединаца који не могу да прежале одлазак са власти и то што су им руке већ седму годину заредом далеко од новца пореских обвезника, не морају да трпе грађани Србије. Јеремићу, Обрадовићу, Трифуновићу, Ђиласе  – изволите на изборе да чујете шта мисле грађани Србије. То је најбољи начин да коначно схватите шта велика већина гласача мисли о вама.